vineri, 17 august 2007

Campania "Arboreaza Drapelul National!"


Campania "Arboreaza Drapelul National!" organizata de Noua Dreapta

Noua Dreapta isi propune prin acesta campanie sa redea tinerilor o parte importanta a mandriei de a fi roman, cea legata de unul dintre simbolurile identitare esentiale - tricolorul romanesc . Atribut si simbol al Patriei, tricolorul reprezinta neamul românesc , este expresia fiintei noastre nationale, simbolul sacru catre care se îndreapta aspiratiile tuturor românilor adunati în jurul lui.

Azi, cand tricolorul romanesc e batjocorit in asa-zisul Tinut Secuiesc iar in Transnistria e considerat "simbol fascist", avem datoria sa cinstim si sa arboram fara retineri, pretutindeni, acest simbol al romanismului! Fie ca mergem la evenimente sportive, concerte sau de sarbatori nationale, fie acasa, la servici sau cand plecam in strainatate, tricolorul romanesc trebuie sa ne fie nelipsit!

Dupa 1 ianuarie 2007 vedem cum - dintr-un mimetism prost inteles - din ce in ce mai multi romani arboreaza drapelul UE . Ce se intampla insa cu drapelul national? Cati romani arboreaza tricolorul la masina personala macar de 1 decembrie ? Sa fie unii romani atat de etno-masochisti incat sa-si piarda atat de usor respectul pentru propriile simboluri?

La alte natiuni, drapelul de stat ocupa un loc de cinste intre valorile nationale si aproape ca nu exista productie cinematografica "made in Hollywood" in care sa nu apara drapelul SUA. Noi, ca romani, avem datoria de onoare sa cinstim drapelul national, cel putin in egala masura cu americanii, francezii, ungurii, etc. Toti se mandresc cu drapelul lor, noi de ce n-am face-o?

http://www.nouadreapta.org/campanii-drapelul-national.php

Niciun comentariu: